Autoverzekering

Een goede autoverzekering tegen een redelijke premie dat wil u toch ook? Je auto is je hoogste goed. Je bent er zuinig op en wil dan ook bij schade goed verzekerd zijn. De auto moet wel verzekerd zijn, dat is het wettelijk verplicht .

Zodra het kenteken op je naam is gezet ben je verplicht minimaal een WA dekking (aansprakelijkheid) te hebben op je auto. De WA Verzekering zit in elke vorm van de autoverzekering. Er zijn drie soorten autoverzekeringen, de WA autoverzekering, de beperkt Casco en de WA casco (All-Risk verzekering).

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het bijsluiten van schade (ongevallen) inzittenden en rechtsbijstandsverzekering

Wat houden dekkingen in?

Wettelijk aansprakelijkheid (WA) Autoverzekering dekt:

  • Schade aan derde zowel lichamelijk als materiële schade.

Beperkt Casco Autoverzekering dekt:

  • Schade aan derde zowel lichamelijk als materiële schade;
  • Schade waar u niks aan kunt doen zoals brand, diefstal, vandalisme enz..

De WA Volledig Casco (All Risk) Autoverzekering dekt:

  • Schade aan derde zowel lichamelijk als materiële schade;
  • Schade bij u zelf

De schade waar u wel iets aan kunt doen zoals een botsing door uw toedoen wordt vaak niet vergoedt door de verzekering. De schade die wordt vergoedt gaat meestal NIET ten koste van je no-claim korting.

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Indien u interesse heeft om over te stappen naar een andere verzekeraar willen wij u daarbij graag van dienst zijn. Op basis van wat u belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

U berekend zelf de premie en sluit online een autoverzekering af . Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.