Zilvervloot sparen!

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.

Naast de variabele rente ontvangt u een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

  • Sparen voor uw kind of kleinkind.
  • Looptijd tot 18e verjaardag.
  • Aantrekkelijke rente van 1,6%*
  • Welkomstcadeau naar keuze.
  • Tot 10% premie bij 10 jaar sparen
  • Geen minimale inleg. Maximale inleg van € 600 per jaar.

* Variabele rente op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.

Leren sparen

Uw (klein)kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening.
Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Uw (klein)kind krijgt dan 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. Voorwaarde voor de verstrekking van deze premie is dat er tot aan de 18e verjaardag van het kind geld op de rekening blijft staan. En er kan voor maximaal 10 spaarjaren, dus tot 10% premie verdiend worden.

Rekening openen en geld opnemen

Zilvervloot Sparen opent u bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit kan alleen door ouder(s) of verzorger(s) van het kind, de wettelijk vertegenwoordiger(s). Anderen, bijvoorbeeld grootouders, die een Zilvervloot Sparen willen openen kunnen dit dus alleen via de wettelijk vertegenwoordiger(s) van het (klein)kind doen. Geld opnemen kan altijd door de wettelijk vertegenwoordiger, bij de Zelfstandig Adviseur of via Internet Bankieren. Over tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd.

Welkomstcadeau

Bij het openen van de rekening mag het kind een cadeau uitkiezen. Er zijn cadeaus voor alle leeftijden.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de regiobank.