Bedrijfsgebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering.

Iedere ondernemer met een bedrijfsgebouw doet er verstandig aan het bedrijfspand te verzekeren tegen blikseminslag, storm, inbraak, lekkage of brand, zomaar een paar gebeurtenissen die grote gevolgen kunnen hebben voor uw onderneming. Ze kunnen uw bedrijfspand ernstige schade toebrengen. Tegen deze risico’s kan bescherming worden geboden door middel van een opstalverzekering bedrijven.

Ditzelfde geldt eveneens voor water dat in uw pand terecht komt door de sprinklerinstallatie of als gevolg van een gesprongen waterleiding. Tot slot kunt u ook nog uw bedrijfspand verzekeren voor schade die ontstaat als gevolg van sneeuw, hagel en / of regen.

Bedrijfspand verzekeren bij huur

Wie een bedrijfspand huurt, dient goed na te gaan in het huurcontract welke verzekeringen zijn inbegrepen bij de huurprijs. U voorkomt hiermee dubbele verzekeringen of juist het tegenovergestelde. Zo kan de gebouwenverzekering bijvoorbeeld onderdeel van de huur zijn, maar ook de glasverzekering kan hiertoe behoren. Lees altijd de specificaties van de huurprijs en het contract aandachtig door en ga er in geen geval zomaar van uit dat u wel verzekerd bent. U kunt dan voor onaangename verrassingen komen te staan.

Passende opstalverzekering voor uw bedrijfspand

Met de opstalverzekering bedrijfspand waarborgt u de continuïteit van uw onderneming. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passende opstalverzekering bedrijfspand tegen een scherpe premie. De opstalverzekering bedrijfspand kan worden opgenomen in een pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten op elkaar aan.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.