Computerverzekering

De computerverzekering is bedoeld voor bedrijven die voor hun productie en omzet afhankelijk zijn van hun computerapparatuur of dure computerapparatuur bezitten.

Steeds meer administratieve en productiesystemen zijn elektronisch gestuurd. Ook qua complexiteit is er veel veranderd. Vroeger stonden systemen op zichzelf, nu staan ze in verbinding met andere systemen en zijn toegankelijk voor eigen medewerkers maar ook voor derden. De communicatie tussen systemen en mensen brengt risico´s met zich mee, vaak ongewild en soms opzettelijk.

In geval van schade vergoedt de computerverzekering schade aan uw apparatuur én de standaard geïnstalleerde software. De pc verzekering is uit te breiden met extra dekkingen voor bijvoorbeeld schade aan uw netwerk, (data)reconstructiekosten en maatwerksoftware. Dat maakt deze elektronicaverzekering een complete en uitgebreide elektronicaverzekering.

U kunt ook ervoor kiezen om de huur van tijdelijke apparatuur mee te verzekeren. Erg handig als er in uw bedrijf bijvoorbeeld veel administratieve processen spelen.
De verzekeraar vergoedt op basis van de reparatiekosten of bij totaalverlies op basis van de dagwaarde.

Voordelen van de computerverzekering:

  • Dekking van uw computers, standaard geïnstalleerde software en randapparatuur.
  • Extra dekkingen voor onder andere datareconstructie en maatwerksoftware.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.