Glasverzekering bedrijven

Ondernemingen en instellingen willen hun openheid tonen aan de samenleving. En thuis willen wij Nederlanders niets liever dan een woning met veel zonlicht. Geen wonder dat glas het aanzien en leefklimaat van onze woningen, kantoren en bedrijven steeds vaker bepaalt. Glas biedt licht, ruimte en transparantie. Maar glas is ook kwetsbaar. Daarom verdient glas alle zorg.

De zakelijke glasverzekering dekt de breukschade van uw ramen, ruiten in deuren, vitrines en andere glazen onderdelen van het interieur en exterieur van uw bedrijfspand. Deze glasverzekering is veel uitgebreider dan de standaard glasverzekering van uw opstalverzekering en dekt ook schade als gevolg van inbraak en vandalisme. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van glasschade.

Bij glasschade heeft u geen behoefte aan een vergoeding, maar aan een snelle adequate oplossing. Één telefoontje daarom is  voldoende om uw ruit snel en vakkundig te laten herstellen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uw glasschade wordt verholpen door gespecialiseerde schadeherstelbedrijven die voldoen aan actuele wet- en regelgeving.

Kenmerken en voordelen op een rij:

  • Dekking voor de meest voorkomende glasschades zoals schade als gevolg van vandalisme en inbraak.
  • Dekt glasschades die niet onder de opstalverzekering vallen.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Uiteraard kan uw zakelijke glasverzekering deel uit maken van het totaalpakket bedrijfsverzekeringen.

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op.

Link naar: www.glasverz.com